You Plus

YOU+NISSAN: UNIEK, EXCLUSIEF EN
SPECIAAL VOOR U

Nu aanmelden

You+Nissan is de plek waar u als eigenaar van een Nissan alles kunt vinden wat u nodig hebt om nog meer te genieten van uw Nissan. Profiteer van speciale aanbiedingen, unieke kortingen en persoonlijke service op maat. Het is uw contactpunt met Nissan. De plek waar u naartoe kunt gaan om met ons te praten, een dealer te ontmoeten, de volgende onderhoudsbeurt af te spreken en nog veel meer. Bovendien is You+Nissan helemaal van en voor u, dus schrijf u nu in.

TAKATA-TERUGROEPACTIE:

Een aantal autofabrikanten (waaronder Nissan) zijn een terugroepactie gestart voor voertuigen met airbags van Takata. Indien uw voertuig getroffen is, hebben wij daarover contact met u opgenomen of zullen wij dit spoedig doen. Heeft u nog geen brief ontvangen, maar maakt u zich toch zorgen over uw voertuig? Klik op onderstaande link om na te gaan of uw voertuig wel of niet onder deze terugroepactie valt.
MEER INFORMATIE

RIJ VERDER DAN OOIT TEVOREN

Bent u klaar om over te stappen op 100% elektrisch rijden? Dan is de nieuwe NISSAN LEAF de perfecte keuze voor u.Verken nieuwe horizonten met de nieuwe NISSAN LEAF. 
BLIJF OP DE HOOGTE

ONZE BELOFTE. UW ERVARING.

Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we. Overal, altijd, voor wat dan ook. Bel met 0800 023 1513 en we komen eraan.
Meer informatie...

Exclusieve aanbiedingen van Nissan

Dit zijn de nieuwste aanbiedingen zodat u optimaal kunt profiteren van uw Nissan.

Hier ontdekt u de opties en accessoires voor uw Nissan en krijgt u alle informatie die u nodig heeft voor de service, garantie, after-sales, etc.

Diensten van de Nissan dealer

Hier vindt u alle contactinformatie van uw dichtstbijzijnde Nissan dealer, of een andere dealer.

Nissan Owner Services

Alle informatie die u nodig hebt over uw garantie, het verlengen van de garantie en extra diensten zoals pechhulp.

Belangrijke meldingen over uw Nissan zoals wanneer de volgende beurt nodig is of bij inspectiewerkzaamheden.

Leven met My LEAF

Met You+Nissan kunt u nog meer uit uw LEAF halen: controleer het laadproces en ontvang een melding als de auto volledig is opgeladen.

U kunt ook de instellingen voor de binnentemperatuur van de LEAF op afstand bedienen.

You+Nissan kan ook helpen om uw route te plannen gebaseerd op snelheid, zuinigheid en/of het dichtstbijzijnde oplaadpunt.
Klik hier voor meer informatie.

Persoonlijke service

Voer al uw persoonlijke informatie in om persoonlijke aanbiedingen en diensten te ontvangen.

Zie onze Bluetooth-handleiding om uw mobiele telefoon snel en eenvoudig aan te sluiten op uw Nissan.

Heeft u meer dan één Nissan? Geen probleem. U kunt ze allemaal snel, eenvoudig en efficiënt beheren met uw You+Nissan-account.

Exclusieve informatie

Als eigenaar van een Nissan maakt u deel uit van een exclusieve club en kunt u profiteren van persoonlijke toegang tot Nissan-evenementen, video's en spelletjes en nog veel meer.

NIEUWE NISSANCONNECT

Intelligente navigatie, integratie van smartphone-apps, verbeterde audio-ervaring: er zijn zoveel dingen te ontdekken over de nieuwe NissanConnect. Kom te weten hoe u al uw diensten kunt activeren en ontdek het brede gamma aan functionaliteiten die u aangeboden worden. Klik hier om in de wereld van de nieuwe NissanConnect te duiken. Ontdek alle voordelen die u kunt verwachten met een bijgewerkte kaart.

Nu aanmelden