You Plus

NISSANCONNECT EV

NISSANCONNECT EV – INTRODUCTIE

Met NissanConnect EV kunt u uw Nissan LEAF via uw computer of mobiele telefoon beheren. U kunt uw oplaadniveau controleren, laden in en uitschakelen, het klimaat in uw voertuig beheren en bedienen en uw verwachte rijbereik bekijken. Met NissanConnect EV kunt u uw rijgegevens analyseren, waardoor het rijden en laden eenvoudig en efficiënt worden.

U kunt de NissanConnect EV-app downloaden op iOS en Android.

 

Zero emission

ALTIJD EN OVERAL VERBONDEN

DOWNLOAD DE APP

Bespaar tijd en beheer uw LEAF op afstand
met uw smartphone.

Get it on Google Play

 

NISSANCONNECT EV – ROUTEPLANNER EN ZOEK MIJN AUTO

Met Routeplanner en Zoek Mijn Auto introduceert NissanConnect EV functies die uw rijervaring nog eenvoudiger zullen maken. Plan uw reis, zoek naar het dichtstbijzijnde laadpunt en vind zonder te zoeken uw geparkeerde auto.

 

NISSANCONNECT EV – BEHEREN OP AFSTAND EN RIJGEGEVENS

Rijden in een elektrisch voertuig was nog nooit zo gemakkelijk. Via de geïnstalleerde NissanConnect EV-app op uw smartphone of op de You+Nissankunt u dichtsbijzijnde laadstations vinden, uw batterijgebruik controleren en zelfs op afstand uw airconditioning regelen.

• OPLAADTIMER: Beslis zelf wanneer u uw Nissan Leaf wilt opladen, zelfs als u er niet bent, en profiteer van lagere tarieven in daluren.

• KLIMAATBEHEERSING: Programmeer de airconditioning vanaf uw computer of smartphone, zodat uw Nissan LEAF altijd voorzien is van de juiste tempratuur.

• MIJN RIJGEGEVENS: Krijg een gedetailleerd overzicht van uw rijgedrag en ontdek waar u geld kunt besparen.

 

NISSANCONNECT EV – MET NOG MEER FUNCTIES!

Breid uw mobiele leven uit door NissanConnect EV te downloaden. Het systeem beschikt over functies zoals: handsfree bellen, audiostreaming, USB-aansluiting, verbeterde spraakherkenning en navigatie.

 

NEW NISSANCONNECT

NIEUWE NISSANCONNECT - INTRODUCTIE

 

Neem uw digitale wereld met u mee onderweg met het nieuwe NissanConnect-systeem! Integratie met uw smartphone, bluetooth handsfree communicatie en audio, intelligente navigatie en applicaties voor in de auto: allemaal functies die uw auto een integraal onderdeel zullen maken van uw moderne manier van leven. Als uw auto over dit systeem beschikt, registreer uzelf dan voor You+Nissan en activeer de optie “Nieuwe NissanConnect” om gebruik te maken van uw exclusieve diensten. Daarnaast vindt u hier al het advies en de informatie die u nodig hebt over het gebruik en de functies van het nieuwe NissanConnect, om uw registratie makkelijker te maken en het meeste uit uw autorit te halen!

 

PRESENTATIE VAN HET NIEUWE NISSANCONNECT

 

We hebben een video gemaakt om u te laten zien wat u allemaal kunt doen met uw nieuwe NissanConnect-systeem! Het eenvoudige menu en touchscreen zorgen ervoor dat u in slechts een paar simpele klikken door alle diensten kunt bladeren en toegang kunt krijgen tot alle verbonden functionaliteiten en de geavanceerde functies van het gps-systeem. Klik op Afspelen om alle functies te bekijken, en u komt alles te weten over het nieuwe NissanConnect.

 

 

 

NISSANCONNECT

BLIJF OVERAL EN ALTIJD VERBONDEN

NissanConnect is de enerverende nieuwe versie van het navigatiesysteem van Nissan dat u innovatieve telematica biedt.


Via de Bluetooth-telefoonverbinding bent u met NissanConnect altijd up-to-date. Zo geniet u van de nieuwste muziek via uw iPod, hebt u draadloze audiostreaming via Bluetooth en navigatie; en dit allemaal via een scherm in uw auto*.


Maar dat is nog niet alles! NissanConnect biedt nog meer handige diensten voor onderweg:


  • - Wilt u vanuit uw auto een restaurant, bank of winkel zoeken of met één druk op de knop een   routebeschrijving krijgen?
  • - Wilt u thuis een route plannen en de routebeschrijving naar uw auto sturen?
  • - Zoekt u informatie over het weer, actuele brandstofprijzen of de aankomsttijden van een vlucht?

Deze diensten zijn allemaal op de NissanConnect* portal beschikbaar.

Wilt u zich inschrijven voor deze diensten of wilt u de informatie in uw eigen account inzien/wijzigen, klik dan hier!
 

Autorijden is een ernstige zaak. Gebruik de NissanConnect-services uitsluitend als u dit op een veilige manier kunt doen. Sommige applicaties zijn mogelijk niet beschikbaar tot de lente van 2014. Inschrijving voor de NissanConnect-service is vereist, maar is 2 jaar vanaf de garantiestartdatum gratis beschikbaar. Services en applicaties uitsluitend beschikbaar in bepaalde Europese landen en voor bepaalde Nissan-modellen. Services en applicaties kunnen worden geleverd door derden die buiten de bevoegdheid van Nissan vallen en zijn mogelijk onderworpen aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving of zonder verplichtingen aan Nissan of zijn agenten (inclusief maar niet beperkt tot services die worden geannuleerd/onderbroken door derde partijen). Bepaalde functies op afstand vereisen het gebruik van een compatibele mobiele telefoon of mobiel apparaat, dat niet is inbegrepen bij de auto's. Er worden mobiele netwerken aangeboden door telecombedrijven, die buiten de bevoegdheid van Nissan vallen. Mobiele netwerken zijn niet overal beschikbaar. Er kunnen roamingtarieven en/of kosten voor het gebruik van mobiele gegevens worden aangerekend. Nissan is niet verantwoordelijk voor eventuele  vervanging van apparatuur, upgrades of bijkomende kosten die nodig zijn voor het verdere gebruik vanwege dienstwijzigingen.