You Plus

WELKOM BIJ YOU+NISSAN

Speciaal voor u

You+Nissan is een speciaal gedeelte voor klanten van Nissan dat toegang biedt tot allerlei geweldige voordelen. Zodra u uw VIN (Vehicle Identification Number) heeft, dat u een paar dagen voordat uw auto geleverd wordt, krijgt van uw Nissan-dealer, kunt u zich inschrijven voor You+Nissan en profiteren van een brede reeks diensten of aanbiedingen.

De voordelen

Uw Profiel

Met You+Nissan kunt u een profiel aanmaken met uw persoonsgegevens, waarmee Nissan u een service kan bieden die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Mijn Nissan

Bij You+Nissan is er een gedeelte dat mijn Nissan heet, waarin u eenvoudiger de beste manier kunt vinden om uw auto te onderhouden. Dit betekent dat u meer dan ooit kunt genieten van het rijden in uw Nissan.

Dichter bij Nissan

You+Nissan draait erom dat Nissan begrijpt wat u nodig heeft en u kan bieden wat u wilt. Dit deel verrijkt uw ervaring van het bezitten van een Nissan met informatie die altijd relevant en leuk is.

You+Nissan LEAF

Als u een Nissan LEAF heeft, dan biedt YOU+NISSAN u speciale aanbiedingen zoals toegang tot de revolutionaire CARWINGS-dienst waarmee u optimaal gebruik kunt maken van uw auto door verschillende functies op afstand via uw computer of iPhone te bedienen.

RIJ VERDER DAN OOIT TEVOREN

Bent u klaar om over te stappen op 100% elektrisch rijden? Dan is de Nissan LEAF 30 kWh voor u de perfecte keuze. De nieuwe batterij van 30 kWh biedt u een groter rijbereik tot wel 250 km op een lading. Verken nieuwe werelden met de Nissan LEAF. BLIJF OP DE HOOGTE