You Plus

RIJGESCHIEDENIS

Rijgegevens

Driving Records is een service waarmee u uw rijgegevens kunt inzien, zoals Energy Economy en rijroute(*). U kunt een dag kiezen en de gegevens van die dag bekijken. U kunt ook dagelijkse en maandelijks rijgegevens bekijken in de grafiek. Gebruik dit voor hulp bij het dagelijks rijden.

Mijn rijstijl

U kunt auto-informatie bekijken die uniek is voor EV's, zoals energiezuinigheid en elektrische energie gebruikt in de auto. Het niveau wordt getoond over elk gebruik van elektriciteit.

Simulatie belasting

Electric Rate Simulation (simulatie belasting) is een dienst die het elektrisch vermogen gebruikt door rijden in een elektrische auto omzet in een elektrisch niveau(*).U kunt de details van het elektrisch verbruik en de rijroute zien van elke rit. U kunt de details van het elektriciteitsverbruik downloaden in de vorm van csv-bestanden of ze per e-mail ontvangen. Gebruik ze als hulpmiddel voor inzicht in uw elektriciteitsverbruik.

(*) De gegevens die voor deze functie worden gebruikt, worden eenmaal per dag van uw LEAF gedownload en zijn dan in te zien.