Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we.


Overal, altijd, voor wat dan ook. Bel met 0800 023 1513 en we komen eraan.

GRATIS VERVANGEND VERVOER

Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

DE BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

GRATIS e-CHECK

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealer inzichtelijk.

ONTDEK DIENSTEN VAN NISSAN

Het geluk en de veiligheid van onze klanten staan bij Nissan centraal en daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan om voor u en uw voertuig te zorgen, zolang u dat nodig heeft.

NISSAN ASSISTANCE

Snel waar we moeten zijn

MEER INFORMATIE >

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uw toegewijde klantenservice

MEER INFORMATIE >

NISSAN SERVICE EN ONDERHOUD

Gespecialiseerd en waardevol

MEER INFORMATIE >

NISSAN FINANCIERING

Op maat gemaakte opties voor u

MEER INFORMATIE >

BENT U EEN NISSAN-EIGENAAR?

Dan hebt u toegang tot uw persoonlijke eigenaarsomgeving.
Vergeet u niet te registeren.

YOU+NISSAN-OMGEVING
Nissan-app: bestuurdersgidsNISSAN DRIVER GUIDE -APP

Ontdek uw Nissan op uw smartphone of tablet. Krijg toegang tot de volledig elektronische versie van de Quick Reference Guide en zie de uitleg voor de verschillende dashboardlampjes meteen op uw scherm dankzij augmented reality-technologie.

Nissan-applicatie in de app store

LEER MEER OVER UW VOERTUIG

DOWNLOAD VOOR iOS
Nissan-app op Google Play

LEER MEER OVER UW VOERTUIG

DOWNLOAD VOOR ANDROID